Iskustva učenika dr Joea

Dr Joe je znanstvenik!

U skladu s time, uspjeh svog rada mjeri rezultatima koje postiže … Drugim riječima, prema pozitivnim promjenama koje ove jedinstvene metode unose u živote korisnika!

Na ovoj ćete stranici pronaći zbirku nekih od ovih rezultata! Transformacije poput onih koje su ovi ljudi bili u mogućnosti doživjeti, događaju se s ljudima koji redovito prakticiraju ove metode i ispravno ih primjenjuju, a toliko ih je da ovdje možemo prikazati samo neke od njih:

Nakon što je 15 mjeseci svakodnevno prakticirala meditaciju Blagoslov energetskih centara, Susanne više ne osjeća simptome teške alergije na hranu..

Karin već dugi niz godina pati od jake boli. Prošle je godine oko 80% svog vremena provela prikovana za krevet zbog jakih bolova u leđima i stegnutih živaca. Kad je Karin saznala za program Give-To-Give, prijavila se i dobila stipendiju za događanje u Berlinu. Tijekom tog događanja, nakon grupne etape iscjeljivanja, njezina je bol nestala.

Gudrun je prisustvovala Week Long Advanced Retreat-u u Berlinu s namjerom da “ostavi svoje staro ja iza sebe”. No, na njezino iznenađenje, tijekom etape grupnog iscjeljivanja doživjela je “dar”, zbog kojeg više nije osjećala bol i bila je ispunjena ljubavlju i zahvalnošću.

Renate nam priča svoju priču o tome kako je, nakon 53 godine, uspjela pronaći svoju biološku majku primjenom meditacija koje je naučila od Dr Joea.

Judith je u ranom djetinjstvu doživjela zlostavljanje i traumu, a zatim su je roditelji napustili u dobi kad je bila tinejdžerka. Otac joj je preminuo prije nego što se ukazala prilika za pomirenje. Još jedna prilika ukazala se tijekom etape koherentnog iscjeljivanja za vrijeme Week Long Retreat-a. Kad je započela etapa iscjeljivanja, Judith je u očima svog uma vidjela svoje slike kao djeteta. Palo joj je na pamet pozvati svog oca u krug iscjeljivanja … i on je došao.

U 2017. godini, nakon što je godinama osjećala samo pogoršanja neuroloških simptoma vjerojatno uzrokovanih neliječenom ozljedom kralježnice, Nancy je dijagnosticirano suženje u strukturi kralježnice. Podvrgnuta je laminektomiji na kralješcima C3, C4, C5, C6 i C7, no nakon operacije Nancy se probudila kao kvadriplegičarka. Nancyna kći i dvomjesečni unuk pomogli su joj da “s čvrstom namjerom” odluči živjeti, liječiti se i ponovo nauči hodati.

Slušala je audio knjige i video zapise Dr Joea, iznova i iznova, pratila početnu online radionicu te svakodnevno meditirala. Do trenutka kada je prvi put uživo sudjelovala na radionici u Portlandu, već je samostalno hodala – u potpunosti funkcionalna i puna radosti.

Salah je započeo Retreat na Malti s vrlo niskim očekivanjima, ali na kraju je zacijelio 26-godišnje stanje koje karakterizira bol u nogama, palpitacija srca, visok krvni tlak, zbunjenost i strah od ovih simptoma.

Natalia opisuje kako joj meditacija pomaže da nauči o samoj sebi, da se voli i pronađe novu razinu zahvalnosti za svoje stresno djetinjstvo.

Matthais je s velikom pažnjom snimio svoj Mind Movie tjedan prije nego što je pohađao svoj prvi Advanced Week Long Retreat. Oduševio se kad je shvatio da su se scene iz njegovog Mind Moviea ostvarile tijekom tog istog tjedna.

Jessica se borila s depresijom koja je dosegla svoj vrhunac kada su njen otac i brat počinili samoubojstvo u istoj godini. I sama je razmišljala o samoubojstvu, no naposljetku je pokušala s antidepresivima i savjetovanjem protiv PTSP-a. Prijatelj joj je ispričao o Dr Joeu te je ona ubrzo završila početne i napredne online radionice, a nakon toga i prisustvovala Berlinskom Week Long Advanced Retreatu. Zaljubila se u meditaciju – i u svoj život – osnovala je neprofitnu organizaciju u čast svog brata Justina nazvanu Just In Time to Save a Life.

Christine je pozvana na pozornicu tijekom Retreata u Malti da ispriča svoju priču: nije se osjećala zdravom od svoje 6 godine. Prije 5 godina zarazila se virusom nazvanim “chronic internal shingles” čime je postala bolno osjetljiva na svoje okruženje. Zbog ove osjetljivosti, prisustvovanje na radionici Dr Joea bio joj je posebno izazovan … ali je nadvladala svoje simptome i pronašla olakšanje i novu nadu za bolji život.

Marilyn se većinu života borila s nekoliko zdravstvenih problema: nedostatak imuniteta (ili IgG), depresija i alergije. Lijekovi joj nisu pomogli, a stanje joj se s godinama pogoršavalo. Meditacija joj također u početku nije pomogla, no počela je ponovno meditirati nakon što se upoznala s radom Dr Joea pročitavši njegovu knjigu “Placebo ste vi”. Pohađala je Advanced Retreat 2017. godine i sudjelovala u sesiji koherencijskog iscjeljivanja s odličnim rezultatima. Nakon povratka kući još uvijek je trebala puno raditi na iscijeljenju, ali ustrajala je… i sada čini veliku razliku u tuđim životima. NAPOMENA: Marilyn spominje da je uključena u zajednicu koja iscjeljuje – sudionici retreata dr Joea osnovali su posljednjih godina mnogobrojne grupe za iscjeljivanje. Sastaju se online (a ponekad i uživo) kako bi sudjelovali u grupnim iscjeljivanjima pojedinaca. Treniraju svoje vještine te često postižu zadivljujuće rezultate.

Nakon prisustva na početničkoj radionici i primjenjivanja tehnike disanja i meditacija Dr Joea, Jeff je prestao uzimati lijekove za niski krvni tlak, nisku razinu energije i depresiju.

… i još mnoga druga!