Stvorite svoj novi svijet iznutra!

U ovom online programu u 3 koraka, Dr Joe Dispenza će vas korak po korak naučiti kako stvoriti život, tijelo, zdravlje pa čak i cijeli svijet vaših snova!

Što ste vi?

Svijet ne reagira na ono što želite… reagira na ono što jeste! Svom životu možete pristupiti na dva načina: kao žrtva ili kao kreator svog života! Proces promjene počinje spoznajom da imate izbor po tom pitanju!

Kreator vaših emocija

Tek kada su vaše misli i emocije sinkronizirane i šalju isti signal, vaše će namjere moći utjecati na svijet. Vašim je mislima potrebno plovilo, što je energija, da bi bile učinkovite. Ova energija dolazi iz vaših emocija! Naučite li svjesno birati i uzdizati svoje emocije, moći ćete početi biti kreator!

Kreator vaših emocija

Tek kada su vaše misli i emocije sinkronizirane i šalju isti signal, vaše će namjere moći utjecati na svijet. Vašim je mislima potrebno plovilo, što je energija, da bi bile učinkovite. Ova energija dolazi iz vaših emocija! Naučite li svjesno birati i uzdizati svoje emocije, moći ćete početi biti kreator!

Osigurajte svoje mjesto sada u ovom jedinstvenom programu 100% besplatno!

Vaše misli određuju vašu stvarnost.

Kada stalno razmišljate o istoj stvari, stvarate istu stvarnost uvijek iznova, iz dana u dan.

Ovaj jedinstveni program započet ćemo zajedno 11. rujna 2023.:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vaše novo ja vas vodi u novu stvarnost!

Vaše misli i emocije stvaraju svijet oko vas! One oblikuju vaš život, vaše tijelo i vaše zdravlje!
Kad promijenite svoj unutarnji svijet, s njim će se promijeniti i vaš vanjski svijet!

Ali kako?

U OVOM TRENINGU UPOZNAT ĆETE FORMULU!

Slijedeći formulu korak po korak, počet ćete mijenjati svoje unutarnje ja i ponovno stvarati svoj život, svoje zdravlje i svijet oko sebe!

Naučit ćete stvarati svijet iz sebe!

FORMULA

Dr Joe Dispenza razvio je ovu formulu na temelju rezultata svog višegodišnjeg iskustva kao voditelj radionica i znanstvenik, te je surađivao s nekoliko istraživačkih timova!

Ova su otkrića objedinjena i predstavljena u ovom jedinstvenom programu u 3 koraka!

Osigurajte svoje mjesto u ovom programu sada

potpuno besplatno!


Toliko je jednostavno! 

 

Prijava

Prijavite se sada sa svojom e-mail adresom. Potpuno je besplatno!

Primajte e-mailove

Primajte jedan korak programa svaki dan, kroz 5 dana.

Počnite stvarati!

Otkrijte formulu, vježbajte je koliko god vam je potrebno i počnite stvarati svoj svijet!

Sada besplatno osigurajte svoje mjesto u ovom jedinstvenom treningu!

Ovaj jedinstveni online program uključuje:

Intenzivnih razina vježbi i praktičnih uputa

Duboke meditacije za istinsku promjenu i manifestaciju

Sati poduke te praktičnih uputa

Formula s Dr Joeom Dispenzom: Ponovo dostupna javnosti na hrvatskom!

Ovaj ekskluzivni program od 12 koraka sada na hrvatskom!

Program sadrži najnovija znanja, tehnike i meditacije temeljene na rezultatima vlastitih istraživanja i otkrićima s radionica Dr Joea Dispenze.

Sada imate jedinstvenu priliku sudjelovati i iskusiti potpuno besplatno prva 3 koraka, kada svi zajedno krećemo 11.09.2023.!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

Evo što vas čeka

Kao sudionik ovog jedinstvenog online programa dobit ćete:

Tri inspirativne lekcije

Na svakoj razini, Dr Joe Dispenza dijeli najnovija otkrića iz svojih istraživačkih i nastavnih djelatnosti. Primit ćete izravne upute i vježbe koje možete odmah primijeniti i naučiti kako postati kreator svog života!

Proces meditacije

S ovom jedinstvenom serijom meditacija Dr Joea Dispenze, krenut ćete na unutarnje putovanje u nepoznato! Ovo je mjesto u vašoj svijesti gdje se može dogoditi istinska promjena, istinsko nadilaženje i manifestacija! Tijekom vašeg putovanja dobit ćete precizne vođene upute, dok se budete otvarali za duboka iskustva!

Radna bilježnica

Dobit ćete personaliziranu radnu bilježnicu za tečaj, koja uključuje sažetke i ciljane vježbe koje će vam pomoći da zabilježite svoje doživljaje, organizirate svoje misli i emocije te zabilježite svoj transformacijski proces! Ovi materijali tečaja bit će vrlo važan dio vašeg putovanja!

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći odgovore:

DO NOT CHANGE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kako se mogu prijaviti za ovaj program?

Jednostavno unesite svoje ime i e-mail adresu u obrazac za prijavu na ovoj web stranici. I to je to!

Je li cijeli program doista besplatan?

Da! Ovo je jedinstvena prilika za sudjelovanje u ovom programu: proces u 3 koraka, koji uključuje meditacije i radnu bilježnicu, potpuno je besplatan!

Na kojem jeziku je program?

Sva su učenja dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku. Sav pisani materijal i radne bilježnice bit će na hrvatskom jeziku.

Kako mogu podijeliti ovaj program sa svojim prijateljima?

Nakon što se prijavite za program imat ćete priliku preporučiti ga drugima, jednostavnim pritiskom na gumb za dijeljenje. Najbolje od svega je što će vas nakon vaše preporuke čekati posebne nagrade. Pojedinosti o tome možete pronaći nakon prijave za program.

Dr Joe Dispenza…

… autor je bestselera New York Timesa, istraživač, kiropraktičar i govornik. Dr Dispenza podijelio je svoje znanje o neuroznanosti i ljudskim potencijalima s tisućama ljudi širom svijeta. Zahvaljujući ovom znanju i alatima, moći ćete se odreći svakodnevnih negativnih navika kako biste ostvarili svoju viziju i postigli svoje ciljeve. Njegov kreativni pristup premošćuje jaz između neuroznanosti i ljudskog potencijala. On objašnjava kako doslovno možete ponovno umrežiti svoj mozak i stvoriti novi um, omogućujući si da budete kreator svog života!