Želite li donijeti više mudrosti i svjetlosti u naš svijet?

Pomozite nam da podijelimo ove nevjerojatne informacije pridruživanjem našem partnerskom programu i zaradite do 30% provizije na svaki prodani proizvod!

 

Prijavite se za younity affiliate partnerstvo:

Kako funkcionira Affiliate Program?

1. Ispunite obrazac

Pridružite se našem affiliate programu ispunjavanjem gornjeg obrasca.

2. Pošaljite potrebne detalje

Nakon registracije primit ćete e-mail u kojem se traže podaci kako bismo vas mogli upoznati. Molimo vas odgovorite sa traženim informacijama što je potpunije moguće. Član younity Croatia pregledat će vašu prijavu.

3. Počnite promovirati younity sadržaj!

Ako vaša prijava bude odobrena, dobit ćete sve potrebne podatke za početak promocije našeg besplatnog online treninga pomoću personaliziranih prilagođenih poveznica (UTM link).

Ne propustite priliku zaraditi do 30% provizije uz naš Partnerski Affiliate program!

​Često postavljena pitanja

1. Kako mogu zaraditi proviziju od besplatnog programa?

Vaši će se korisnici pratiti putem usluga našeg partnera elopage.com. Svaki korisnik koji se prijavi putem UTM veze pratit će se kolačićima, a ako kupi tečaj nakon što pogleda besplatni dio, automatski ćete dobiti proviziju za tu prodaju putem našeg sustava davatelja usluge, elopagea.

Nema provizije za prisustvo samo besplatnom proizvodu.

2. Hoću li automatski dobiti proviziju?

Po zakonu smo dužni pružiti 14-dnevno jamstvo povrata novca, vaša će provizija biti finalizirana nakon isteka tog razdoblja i ako korisnik nije vratio proizvod.

3. Kako se vrši isplata?

U svom profilu izdavača na elopageu obavezno popunite svoje bankovne podatke i navedite potrebne dokumente. Nakon što se izvrši prodaja, period povrata novca završava, elopage će automatski uplatiti iznos koji ste zaradili na bankovni račun kojeg ste unijeli.

4. Koji su uvjeti za prihvaćanje u pridruženi program?

Ovdje u younityu smo u potrazi za partnerom s pojedincima i organizacijama koji dijele iste vrijednosti kao i mi. Ako već imate prisutnost na društvenim mrežama ili tvrtku koja se fokusira na osobni razvoj, duhovnost ili iscjeljenje, rado ćemo vas pridružiti našem programu. Napominjemo da ne tražimo prodajne agente, već one koji svijet žele učiniti boljim mjestom.

5. Trebam li izrađivati vlastite materijale / postove?

Nakon što vaša prijava bude prihvaćena, moći ćete od nas preuzeti grafike i skice teksta koje možete koristiti u svojoj promociji.

6. Koliko često moram promovirati proizvod?

Nema ograničenja, ali učestalost novih postova/e-mailove 2-3 puta tjedno tijekom promotivnog razdoblja pokazala je najbolje rezultate. Ako koristite grafičke bannere, preporučujemo vam da ih držite u fokusu tijekom cijele promocije, a možda i da ih osvježite različitim grafikama jednom tjedno.

Tko je Younity?

Da biste nas bolje upoznali i saznali više o našoj misiji, preuzmite naš portfolio!